Castorolie huid- en haarverzorging BIO, 80 ml

Castorolie huid- en haarverzorging BIO, 80 ml

Verkoper
Isamedina.com
Normale prijs
€7,99
Aanbiedingsprijs
€7,99
Normale prijs
Uitverkocht
Eenheidsprijs
per 
Inclusief belasting

Castorolie, ook wel ricinus olie, wonderboomolie of kortweg 'wonderolie' genoemd, is een plantaardige olie die uniek is in zijn soort.

Castorolie wordt al eeuwen gebruikt voor vele doeleinden, waaronder cosmetisch. De perfecte olie voor mooie, volle en glanzende lokken, stevige nagels en ook voor de huid heeft het heel wat in petto, zoals een zuivere en stralende huid. Het maakt de poriën vrij van bacteriën en door de ricinolzuur heeft castorolie zuiverende eigenschappen. Hierdoor helpt het de huid er gaaf uit te laten zien.

Bovendien ondersteunt castorolie het herstellend vermogen van de huid. Doordat je moleculen een kleine massa hebben, kan de olie makkelijk tot de diepere huidlagen doordringen.
Geschikt voor alle huidtypen.

 
Land van herkomst: India


Hoe te gebruiken?
Haar: om de haargroei en sterkte te verbeteren, gebruik castorolie als haarmasker. Masseer een paar druppes olie in het haar en op de hoofdhuid en laat een tijdje intrekken. Was daarna uit met shampoo.
Handen: voor dagelijks gebruik op schrale huid door bv. kou. Castorolie stimuleert ook de bloedcirculatie waardoor je handen minder koud voelen in de winter. 
Nagels: de olie aanbrengen met een borsteltje en laten drogen gedurende ongeveer 10 minuten. Of masseer de nagels met castorolie tot de olie is geabsorbeerd.
Wimpers: breng de olie aan met een schoon wimperborsteltje of wattenstaafje, na eventuele make-up verwijderd te hebben. Laat tijdens de nacht inwerken.
 

Productspecificaties
100% biologisch
Gecertificeerd biologisch door COSMOS-ECOCERT.
Structuur: voelt kleverig aan, hoge viscositeit
Kleur: kleurloos
Huidtype: gevoelige huid, ouderdomsvlekken, onzuivere huid
Haartype: droog, leveloos, gespleten, broos haar. Stimuleert haargroei.
 

Ingrediënten 
Ricinus communis (castor) seed oil.*
100% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong.